Драги ми Смехурко,

„Седнах да ти пиша, та да се посмееш“… Ще ти разкажа истории от живота на една „луда“ – по професия журналист, ако има изобщо останали такива в България.

Но първо да се представя… или пък не! В крайна сметка аз съм просто загубила разсъдъка си жена, която вижда, че царят е гол и го крещи с пълно гърло, вместо да извръща поглед услужливо. А както знаем, тези хора не са важни… Някои му казват смелост, други – глупост, а трети – нетактичност и липса на дипломатичност. Накратко – не умея и не искам да си държа езика зад зъбите! Ще използвам този блог, за да изразявам мнението си свободно – нещо, което в медиите вече е невъзможно. 

Тъй като това е „Блогът на една луда, която не си затваря очите пред истината“, ще ви разказвам „приказки“ от нашето ежедневие. А Вие, скъпи Патиланци, споделяйте, коментирайте и ми пишете нови теми за „Размисли и страсти“. 

Тук важна е единствено свободната воля! Ще пиша и по теми, които вие лично избирате.  Затова ДОБРЕ ДОШЛИ в моя свят. Единственото условие е да спазвате благоприличие. В спора се ражда истината, но само, ако се придържаме към добрия тон! 

Освен приказките, друго мое любимо занимание са пътешествията. Затова ще споделям с вас и красивите кътчета на България, а и не само. Ще има снимки, видеа, много усмивки и красота.