Захранване и хранене на детето през първите 3 години

Интернет пространството е пълно с всякаква информация, свързана със захранването. Това може да е много объркващо и дезориентиращо. Източници на информация много, но кое е важното? 

Според мен са няколко основните неща, които са изключително важни. Ако се придържате към тях, няма как да сбъркате. 

Точно за тези неща ви споделям във видеото към статията. 

Освен това смятам, че след едно определено време е хубаво детето да бъде записано на детска кухня, за да получи възможно най-разнообразна храна. 

Аз приготвях всичко сама докато децата не станаха на около годинка и половина. От тогава до сега са на кухня, която не само ме отменя и не прекарвам живота си в кухнята, но осигурява на Борис и Стефания качествена, вкусна и разнообразна храна. 

Във видеото споделям моя личен опит от захранването, кухнята , която започнахме да поръчваме след първата годинка, на какво държа , кое е важно за детето и храната му. 

Досега не съм срещала отзив за детска кухня, затова реших аз да направя един и да обясня с факти защо според мен тази кухня е най-подходящата за децата ми.

Защото всички знаем, че храната е сред основните стълбове в изграждането на имунитета на едно дете. Тя, както и сънят, трябва да са качествени и пълноценни. 

Ако не правим най-доброто, на което сме способни за собствените си деца, за кого друг да го направим?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *